Radio Ghost Town: The Salvation Station

Het jongerenprogramma Radio Ghost Town wil met inspirerende en bemoedigende muziek God eren en Zijn woord verspreiden. Het programma is iedere zaterdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur overal te beluisteren via www.rplwoerden.nl/live. Voor Woerden en omgeving kun je ook luisteren via 107.1FM in de ether en 101.9FM op de kabel.

Tijdens het programma kun je luisteren naar veel muziek van christelijke artiesten zoals Hillsong United, Trinity. MercyMe, Mandisa, Gerald Troost, Jamie Grace en Chris Tomlin. Maar ook Capital Kings, Lecrae, Unspoken, for King & Country en Matt Maher komen voorbij. En natuurlijk nog veel meer! Je hoort ook welke christelijke artiesten de komende periode een concert geven in Nederland en iedere week wordt de top 3 van christelijke nummers gedraaid.

Naam
De naam Radio Ghost Town is een knipoog naar Geestdorp en naar het gelijknamige lied van de Canadese band Newworldson. De Ghost verwijst naar de Heilige Geest, waarin we met muziek Zijn woord mogen verkondigen. Zijn woord van verlossing in jouw uurtje met christelijke hits!

Contact
Radio Ghost Town is te volgen via Twitter: @radioghosttown. Via Twitter kun je ook jouw verzoeknummers doorgeven. Dit kan ook via het contactformulier op www.sokw.nl/contact.

Radio Ghost Town is een programma van de Stichting Omroep Kerken Woerden.