Flashback

 De Zilveren Hits uit Gouden Tijden. Wekelijks staat een ander jaar uit de 80′ – 90′ – 00′ centraal.

Presentatie: Dave Hammelburg
Uitzending: 
Zaterdag 13.00 – 15.00 uur
E-mail: flashback@rplwoerden.nl

Elke zaterdag tussen 13:00 uur en 15:00 uur hoor je de Zilveren Hits uit Gouden Tijden. In het programma “Flashback”.

RPL’s “Flashback” brengt één specifiek jaar – gelegen tussen 1970 en het jaar voorafgaande aan het jaar van uitzending – onder de aandacht met muziek uit dat specifieke jaar, informatie uit dat specifieke jaar en met het actuele regionieuws.

Eén inmiddels populair programmaonderdeel is in elke aflevering van “Flashback” aanwezig, en dat is de “Oase van Rust”: drie platen om even de boel de boel te laten en om heerlijk bij weg te dromen. In elke aflevering heb je twee keer toegang tot de “Oase van Rust”.

Verder hebben we aan het eind van het uur ook een mooie dancemix, soms gemaakt dor onze huismixer DJ Ollie,

Elke eerste uitzending van een nieuwe maand brengt RPL’s “Flashback” een “Ode aan de Graaicultuur”.
Dat houdt in dat de redactie van RPL’s “Flashback” gaat graaien en grabbelen in bijna 50 jaar popgeschiedenis.
Wil je meegrabbelen? Stuur jouw favoriete plaat naar flashback@rplwoerden.nl en vertel waarom die plaat jouw favoriete plaat is. En wellicht hoor je jouw favoriete plaat terug in de eerstvolgende “Ode aan de Graaicultuur” aflevering van “Flashback”.

Mocht je de uitzending niet live kunnen volgen, maar de uitzending wel willen terughoren klik dan hier 

Check onze Facebook pagina voor meer informatie.

Ach, je hebt de uitzending van 23 september gemist, geen nood! Tot in ieder geval zaterdag 30 september (en misschien zelfs een weekje langer), kan je het programma, waarin André Hazes Sr. een centrale rol speelt, via deze link terugluisteren.

Zaterdag 30 september is er geen uitzending van Flashback wegens een terugblik op het Akoestival 2023, gehouden in het Woerdense Westdampark op 27 augustus jongstleden.

Op zaterdag 7 oktober 2023 om 13:00 uur zijn we weer terug met een nieuwe uitzending die je via deze link kan beluisteren.

Tot dan!