Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 verliest ondanks goed spel van Sovoco

Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 verliest ondanks goed spel van Sovoco

De intensieve wedstrijdreeks van 3 wedstrijden in 5 dagen kwam afgelopen maandagavond voor Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 ten einde. Na een zwaarbevochten zaterdagwedstrijd tegen Kalinko, stond hen een uitwedstrijd tegen Sovoco D1 te wachten. De huidige nummer 4 van de competitie.

Vóór de wedstrijd werden de nagels gevijld en de vingers ingetapet, zodat de dames met volle moed de wedstrijd in konden gaan. De dames van VTC Woerden hebben de afgelopen tijd een goede lijn te pakken. Het was ook het doel om deze lijn vast te houden in deze wedstrijd.

De Dames van Quadrant Bouw VTC Woerden begonnen daarom sterk en konden Sovoco goede tegenstand bieden. Helaas won Sovoco de eerste set met 25-21.

Ook in de tweede en derde set bleven de dames vechten. Vrijwel alle lange rally’s werden door Woerden gewonnen deze wedstrijd. Wat getuigd van goede mentale veerkracht in het veld. Helaas was het niet genoeg voor een setwinst. De tweede set werd verloren met 25-16 en de derde set met 25-20.

De vierde set was de laatste kans voor de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden om met één punt terug naar Woerden te vertrekken. Vol nieuwe energie begonnen de dames aan de laatste set. Ze waren gebrand om zichzelf te belonen met een setwinst. De dames van VTC Woerden hadden zelfs een lichte voorsprong in de laatste fase van deze spannende set. Maar helaas glipte de setwinst uit de Woerdense handen. Sovoco wist met de aanvalspower en slimme balletjes ook de laatste set te pakken met 25-21.

Nu kunnen de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden een weekje opladen om de laatste twee wedstrijden van dit seizoen te spelen. Op 7 mei staat hen Taurus D1 te wachten. Voor onze assistent-coach Roy zal dit zijn afscheidswedstrijd zijn bij VTC Woerden Dames 1. Ook voor onze coach Joost is dit zijn laatste thuiswedstrijd als hoofdtrainer

0 Shares