Prima wedstrijd gedisciplineerd Kamerik

Prima wedstrijd gedisciplineerd Kamerik

De tweede bekerwedstrijd van het huidige seizoen leverde voor de voetballers van Kamerik wederom een nederlaag op en bleek vv Rhoon, een derde klasser met ambitie om dit seizoen te promoveren, te sterk.

Kamerik speelde een prima wedstrijd. Het speelde gedisciplineerd vanuit de organisatie en gaf geen krimp. De verdediging was hun tegenstanders de baas met een uitblinkende Jelle Ruis.

De thuisploeg bleef loeren op kansjes en was daardoor eigenlijk de ploeg met de beste kansen. Zo ging een schuiver van Jelle den Boer helaas langs de verkeerde kant van de paal. Een echte kans kreeg Rhoon niet in de eerste helft.

In de tweede helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld: Rhoon de bal zonder kansen, Kamerik met dreigende counters. Een kwartier voor tijd brak de thuisclub. De manier waarop is echter minimaal twijfelachtig te noemen.

Aanvoerder Roy Hutchinson kreeg een forse por in zijn rug en in zijn val raakte hij ongelukkig de bal met de hand. Tot ontzetting van de thuisploeg wees de scheids naar de kalkvlek. De pingel werd feilloos binnen geschoten, 0-1.

Kamerik probeerde nog wel de gelijkmaker te forceren maar verder dan een kopbal van Remco de Wit kwam het niet. Vlak voor tijd schoot Rhoon de beslissende 0-2 binnen, tevens de eindstand.

Foto’s: Kees de Kwaasteniet

2 Shares