Polsstokverspringers starten met wedstrijden in Jaarsveld

Polsstokverspringers starten met wedstrijden in Jaarsveld

Bij de eerste wedstrijd van het seizoen om de RB Traprenovatie Bokaal in Jaarsveld kreeg het publiek een prachtige wedstrijd voorgeschoteld.

Onder prachtige weersomstandigheden begon Utrechter Rian Baas het seizoen met het pakken van de titel. Jaco de Groot sprong naar een tweede plek en Wilco van Amerongen pakte het brons.

Bij de junioren ontpopte zich een mooie tweestrijd tussen Lucas van Eijk uit Haastrecht en Reinier Overbeek uit Benschop. Uiteindelijk ging de Benschopper er met de titel vandoor. Lucas werd tweede en de derde stek was voor Woerdenaar Bas van Leeuwen.

Met een fantastisch nieuw persoonlijk record van 18.13m. eiste Montfoorter Harmen Timmerarends de zege op bij de Jongens. Roy Velis uit Benschop sprong naar een knappe tweede plaats en Ties Meijer uit Kockengen ging met de bronzen plak aan de haal.

De Benschopse Fabienne Overbeek liet in de laatste sprong zien wie de beste was in de Damesgroep en pakte de overwinning. De zilveren plak was voor de Woerdense Carina den Hartogh en verwees ‘thuisspringster’ Demi Groothedde resoluut naar de derde plaats.

Foto’s: Anno Visser

0 Shares