Polsstokverspringers sprongen in Kockengen tot grote hoogtes

Polsstokverspringers sprongen in Kockengen tot grote hoogtes

De polsstokverspringwedstrijd in Kockengen was een geweldige demonstratie van vaardigheden en vastberadenheid. Erwin Timmerarends uit Bodegraven wist bij de Senioren de ”Miltenburg AV Bokaal” te winnen met zijn beste afstand van dit seizoen, een fraaie 20,71 meter, waardoor hij de nieuwe klassementsleider is en het gele tricot overneemt van eerstejaars senior Reinier Overbeek. Reinier Overbeek uit Benschop werd derde met 19,76 meter.

De Junioren-competitie werd gedomineerd door Hidde van Dam (Montfoort), die de avond afsloot met een daverende 19,67 meter. Op gepaste afstand werd Harmen Timmerarends (Montfoort) tweede met 17,60 meter en derde werd Wessel Schenk (Schoonhoven) met 16,78 meter.

De Dames/ meisjesschans in Kockengen is een schans waarop altijd ver gesprongen wordt. In de meisjescategorie bleek dat ook weer eens. Bijna alle deelnemers verbeterden zich met seizoensrecords en één persoonlijk record. Verrassende winnaar was Isabel Overbeek (Benschop) met een afstand van 13,14 meter. Het was haar eerste dagtitel bij de Meisjes. Tweede werd Julia van der Kleij (Bodegraven) met een persoonlijk record van 13,02 meter. Derde werd Gemma van Oosterom (Woerdense Verlaat). Van Oosterom won de eerste vijf wedstrijden dit seizoen, en moest nu voor het eerst buigen voor de concurrentie.

Foto gemaakt door: Marcel Blekendaal

0 Shares