Politie Woerden zoekt overvallers pakketbezorger

Politie Woerden zoekt overvallers pakketbezorger

In Woerden is een 20-jarige pakketbezorger overvallen door drie mannen en van een aantal pakketjes beroofd. De overval vond plaats op de Touwslagersweg. De bezorger stond met zijn auto langs de weg stil. Op dat moment werd zijn deur geopend door een man die hem bedreigde met een wapen. Tegelijkertijd hoorde de bezorger dat de schuifdeur van zijn bestelauto werd opengemaakt en dat nog twee mannen de bestelauto ingingen. Vervolgens namen zij een flink aantal pakketjes mee en reden weg in de richting van de Hollandbaan met een groene Opel Astra. De politie heeft een onderzoek gestart naar de drie daders en is op zoek naar getuigen.

Van de drie verdachten die dinsdagavond de overval pleegden is het volgende signalement beschikbaar:

De man die de chauffeur bedreigde heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk en is circa 1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte broek met op het linkerbovenbeen een zwart Nike-logo en een zwarte North face jas met een logo op de borst en capuchon.

Van de twee andere verdachten die de bestelauto openden is het volgende bekend:  Blanke man met blond haar, circa 1.85 meter lang. Hij droeg een zwarte jas. zwarte broek en zwarte pet.  De andere verdachte heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk en een lengte van circa 1.80 mtr. Hij droeg een grijze jas met een grijze capuchon.

0 Shares