Plan om Vleuterweide-Centrum minder kil te maken

Plan om Vleuterweide-Centrum minder kil te maken

Winkelcentrum Vleuterweide wordt over het algemeen door ondernemers, bewoners en bezoekers als ‘kil’ ervaren. Het heeft een stenige aanblik  omdat er nagenoeg geen groenvoorzieningen zijn. Volgens de gemeente Utrecht heeft dit een negatieve invloed op de beleving van het centrum. Daarom is de gemeente van plan om het centrum en de oevers van de naastgelegen vijver opnieuw in te richten. Ook zullen de problemen op het gebied van verkeersveiligheid worden aangepakt. De komende tijd wordt overleg gepleegd met verschillende belanghebbenden, zoals ondernemers en bewoners om te horen wat de wensen zijn van de gebruikers. Als alle wensen zijn geïnventariseerd, wordt een definitief ontwerp opgesteld. Waarschijnlijk kunnen dan in 2024 met de werkzaamheden worden begonnen. 

0 Shares