RPL brengt Woerden bij je thuis

Doelstelling
RPL heeft als doelstelling “Het ontwikkelen en beheren van een eigentijdse lokale nieuwszender in beeld en geluid voor de brede bevolking van de gemeente Woerden”.
Dit beeld en geluid moeten een positieve bijdrage leveren aan het wonen, werken en/of verblijven in het uitzendgebied van de zender door het verspreiden van nieuws en informatie over maatschappelijke, culturele, en godsdienstige ontwikkelingen en activiteiten in de gemeente Woerden en omgeving.
De onderdelen zijn RPL FM, RPL TV, Tekst-TV (de Woerdense kabelkrant) en de RPL website.

Beleid
Het beleid richt zich op kwaliteit en diversiteit van programma’s en de ontwikkeling van specifieke doelgroepprogramma’s. Het beleid richt zich verder in belangrijke mate op de functie van nieuws- en actualiteitenzender. Het lokale nieuws is actueel en gevarieerd.

Vrijwilligers
RPL is een unieke omroep. Meer dan 80 vrijwilligers verzorgen iedere dag de uitzendingen en de organisatie taken.
Vrijwilligers zijn er nooit genoeg want de omroep groeit en bloeit en dus komen er steeds andere taken bij. Ook jij kan je aanmelden als vrijwilliger. Blijf niet aan de kant staan, maar help mee om samen RPL verder uit te bouwen. Bij vacatures kun je zien welke mogelijkheden er zijn.