Oussama Lahri maakt de overstap naar Sportlust ’46

Oussama Lahri maakt de overstap naar Sportlust ’46

Sportlust ’46 heeft vandaag bekend gemaakt dat Oussama Lahri vanaf komend seizoen zijn voetbalkunsten zal vertonen op Sportpark Cromwijck. De middenvelder met Marokkaanse roots speelde eerder bij SCH’44 en SV Kampong. 

Lahri, bekend om zijn snelle doelpunt en spectaculaire omhaal in de recente KNVB Beker kraker van Hercules tegen Cambuur, heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een sleutelspeler bij de Domstedelingen. De HBO-student heeft dit seizoen al acht doelpunten op zijn naam staan in zowel de Derde Divisie als de TOTO KNVB Beker.

De avonturen van Lahri in de TOTO KNVB Beker, waar hij zich ontpopte als een ware cupfighter, hebben hem niet alleen bij de fans, maar ook bij de kenners op de kaart gezet. Zijn prestaties, waaronder ook de memorabele assist tijdens de uitschakeling van Ajax in datzelfde toernooi, hebben bewezen dat Lahri klaar is voor de volgende stap.

Topsport commissielid Wim van den Bosch is uitermate content met het aantrekken van Lahri: “Het aantrekken van Oussama is een geweldige stap voorwaarts voor ons. Zijn prestaties spreken voor zich en we zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol zal spelen in het realiseren van onze ambities voor het komende seizoen.” 

Lahri zelf kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging: “Ik ben dankbaar voor de kansen die ik bij Hercules heb gekregen en de groei die ik daar heb doorgemaakt. Nu is het tijd voor een nieuwe fase en ik kan niet wachten om bij Sportlust ’46 aan de slag te gaan.” Met de toevoeging van Lahri begint de selectie van Sportlust ’46 steeds meer contouren te tonen voor het komende seizoen.”

0 Shares