Oprichter Kameryck overleden

Oprichter Kameryck overleden

Vorige week is Hans Voorn, initiatiefnemer en oprichter van Kameryck op 59-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ernstig ziek.

De in Noorden geboren en getogen Voorn is in 2007, samen met Mark Haagen van start gegaan met de bouw van Kameryck op een unieke locatie aan een plas in de Kanis. Een flinke uitdaging, maar van begin af aan werd buitenplaats Kameryck een groot succes. Beroemd was de combinatie diner en klassiek concert op het water. Van heinde en ver kwamen liefhebbers op dit evenement af en de tribunes zaten overvol.

Niet alleen bruidsparen ontdekten Kameryck als unieke trouwlocatie, ook bedrijven hielden hier hun bijeenkomsten. Volgens Haagen was de niet snel op de voorgrond tredende Voorn het creatieve brein van het bedrijf. Zo waren de prachtige bloemstukken die het restaurant en de zalen sierden het werk van Hans Voorn die zelf opgroeide op een bloemkwekerij in Noorden.

Het verlies van Voorn is groot voor Kameryck. In het AD noemde Haagen Voorn een man die niet snel in paniek raakte en de rust wist te bewaren, ook toen de aanbouw van het bedrijf van hogerhand lange tijd werd gestopt.

9 Shares