Open dag bij Green Hearts honkbal

Open dag bij Green Hearts honkbal

Op zaterdag 21 mei organiseert honk- en softbalvereniging Green Hearts uit Linschoten een open dag voor jong en oud. 

Hoe hard kun jij gooien? En hoe ver kun jij slaan? Ga de uitdaging aan en kom het uitproberen tijdens de feestelijke open dag van de Green Hearts op zaterdag 21 mei. Van 10.00 tot 15.00 uur kun je gratis deelnemen aan diverse activiteiten bij de honk- en softbalvereniging aan de Oostwijk 22b op sportpark Rapijnen in Linschoten. 
Batting cageSpeciaal voor de open dag is er een batting cage, zijn er pitching clinics en geven ervaren honkballers en softballers van de Green Hearts trainingen in slaan en vangen. 

First pitch door burgemeester van Hartskamp
Je hebt ook de kans om een echte wedstrijd te bekijken. Het juniorenteam van de Green Hearts speelt een thuiswedstrijd tegen de Braves uit Gouda. Burgemeester Petra van Hartskamp zal de traditionele first pitch verrichten. Deze wedstrijd begint om 13.00 uur en duurt tot circa 14.30 uur.

Green Hearts
Green Hearts is de honkbalvereniging van Linschoten, Montfoort en Woerden, met leden uit de wijde omtrek. De Green Hearts hebben momenteel 4 honkbalteams en een softbalteam. Honkbal is een sport voor alle leeftijden: ons jongste (beeball) spelende lid is 5 jaar oud en ons oudste (softbal) spelende lid is 66 jaar jong.

Wie nog niet eerder kennis heeft gemaakt met honkbal, softbal, beeball én met de Green Hearts, krijgt daar zaterdag 21 mei dus alle gelegenheid voor. Mis het niet. Tot zaterdag 21 mei!

Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Locatie: Green Hearts honkbal, Oostwijk 22b (Sportpark Rapijnen), Linschoten

0 Shares