Op 12 maart speelde VEP uit tegen Bodegraven.

Op 12 maart speelde VEP uit tegen Bodegraven.

Na een eerste helft die schriftelijk afgedaan had kunnen worden, stelde VEP in de tweede helft orde op zaken. Het werd 0-5.

VEP is al 6 wedstrijden op rij ongeslagen, dus het begon met vertrouwen aan de wedstrijd. Bodegraven moest 2 van haar spitsen missen en dat was al snel duidelijk. Vanaf de aftrap ging VEP opzoek naar de 1-0, maar het ontbrak aan scherpte in de afronding. Kans na kans werd knullig om zeep geholpen en Bodegraven beperkte zich de hele eerste helft tot het tegenhouden van de bal.

In de tweede helft kwam Bodegraven er zowaar af en toe uit, zonder daarbij overigens echt gevaarlijk te worden. Na een kwartier in de tweede helft werd de wedstrijd in het voordeel van VEP beslist. Joost Brugman opende van een meter of 25 de score en dat brak de ban. 2 minuten later verdubbelde Finn Visser de score en Lars van der Sluis schoof amper een minuut later de 0-3 binnen. De wedstrijd leek gespeeld, maar VEP ging toch op zoek naar meer. Dat lukte ook. Daan Visser scoorde na een mooie steekpass van Bas Devivere de 4-0, waarna Bas zelf de eindstand van 5-0 op het scorebord zette.

Voor de zevende wedstrijd op rij blijft VEP ongeslagen. Volgende week komt Linschoten op bezoek.

0 Shares