Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zon

In de ochtend is het bewolkt met enkele opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. In de middag geeft de thermometer 15°C aan. In de nacht is het vrij helder maar ontstaat er ook mist. Het kwik daalt naar 3°C met kans op vorst aan de grond. Zaterdag begint mogelijk met mist. Verder een mix van zon en wolken en in de middag de meeste zon. De zwakke wind draait naar het zuidwesten bij een middag temperatuur van 16°C.

Foto: Tonnie Morsink zon en mistbanken

meesj2375

Nieuwe peeskamers Utrechtse Zandpad al verhuurd

Logo Zandpad UtrechtAlle nog te bouwen peeskamers aan het Zandpad in Utrecht zijn al verhuurd. Dat meldt het Drentse bedrijf, dat de 162 prostitutieplekken gaat bouwen. De huurders zijn niet alleen...

oude exploitanten, maar er is ook interesse van nieuwe partijen uit Antwerpen en Berlijn. Wie dat precies zijn is niet bekend, maar twee exploitanten zijn nieuw in de branche en een ervan is een non-profitorganisatie.

Volgens plan moet het Nieuwe Zandpad komend voorjaar in gebruik worden genomen. Volgende maand start de gemeente met het kappen van bomen op het terrein.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties