Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Nieuwe peeskamers Utrechtse Zandpad al verhuurd

Logo Zandpad UtrechtAlle nog te bouwen peeskamers aan het Zandpad in Utrecht zijn al verhuurd. Dat meldt het Drentse bedrijf, dat de 162 prostitutieplekken gaat bouwen. De huurders zijn niet alleen...

oude exploitanten, maar er is ook interesse van nieuwe partijen uit Antwerpen en Berlijn. Wie dat precies zijn is niet bekend, maar twee exploitanten zijn nieuw in de branche en een ervan is een non-profitorganisatie.

Volgens plan moet het Nieuwe Zandpad komend voorjaar in gebruik worden genomen. Volgende maand start de gemeente met het kappen van bomen op het terrein.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties