Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: David Guetta & Sia - Flames

Nieuwe peeskamers Utrechtse Zandpad al verhuurd

Logo Zandpad UtrechtAlle nog te bouwen peeskamers aan het Zandpad in Utrecht zijn al verhuurd. Dat meldt het Drentse bedrijf, dat de 162 prostitutieplekken gaat bouwen. De huurders zijn niet alleen...

oude exploitanten, maar er is ook interesse van nieuwe partijen uit Antwerpen en Berlijn. Wie dat precies zijn is niet bekend, maar twee exploitanten zijn nieuw in de branche en een ervan is een non-profitorganisatie.

Volgens plan moet het Nieuwe Zandpad komend voorjaar in gebruik worden genomen. Volgende maand start de gemeente met het kappen van bomen op het terrein.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties