Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Utrechtse ex-tbs’er vervalt in herhaling

Logo Vrouwe JustitiaAls het aan de officier van justitie ligt moet de 41-jarige man uit Utrecht, die verdacht wordt van zes aanrandingen, niet alleen opnieuw tbs krijgen, maar ook een celstraf van 36 maanden.

De man heeft al eerder tbs gekregen voor het plegen van zedenfeiten. In alle gevallen fietste hij achter zijn slachtoffers aan in het donker en benaderde hij hen van achteren. In vier gevallen gebeurde dit toen ze hun fiets op slot zetten; in twee gevallen greep hij al fietsend naar de jonge vrouwen.

In alle gevallen verzetten de slachtoffers zich door hem weg te duwen of hard te gillen. Ook slaagden ze er in mensen te waarschuwen. Allemaal hebben de slachtoffers grote angst ervaren die lang heeft doorgewerkt en nog altijd voelbaar is in het leven van de vrouwen.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties