Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zon

In de ochtend is het bewolkt met enkele opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. In de middag geeft de thermometer 15°C aan. In de nacht is het vrij helder maar ontstaat er ook mist. Het kwik daalt naar 3°C met kans op vorst aan de grond. Zaterdag begint mogelijk met mist. Verder een mix van zon en wolken en in de middag de meeste zon. De zwakke wind draait naar het zuidwesten bij een middag temperatuur van 16°C.

Foto: Tonnie Morsink zon en mistbanken

meesj2375

Utrechtse ex-tbs’er vervalt in herhaling

Logo Vrouwe JustitiaAls het aan de officier van justitie ligt moet de 41-jarige man uit Utrecht, die verdacht wordt van zes aanrandingen, niet alleen opnieuw tbs krijgen, maar ook een celstraf van 36 maanden.

De man heeft al eerder tbs gekregen voor het plegen van zedenfeiten. In alle gevallen fietste hij achter zijn slachtoffers aan in het donker en benaderde hij hen van achteren. In vier gevallen gebeurde dit toen ze hun fiets op slot zetten; in twee gevallen greep hij al fietsend naar de jonge vrouwen.

In alle gevallen verzetten de slachtoffers zich door hem weg te duwen of hard te gillen. Ook slaagden ze er in mensen te waarschuwen. Allemaal hebben de slachtoffers grote angst ervaren die lang heeft doorgewerkt en nog altijd voelbaar is in het leven van de vrouwen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties