Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Utrechtse ex-tbs’er vervalt in herhaling

Logo Vrouwe JustitiaAls het aan de officier van justitie ligt moet de 41-jarige man uit Utrecht, die verdacht wordt van zes aanrandingen, niet alleen opnieuw tbs krijgen, maar ook een celstraf van 36 maanden.

De man heeft al eerder tbs gekregen voor het plegen van zedenfeiten. In alle gevallen fietste hij achter zijn slachtoffers aan in het donker en benaderde hij hen van achteren. In vier gevallen gebeurde dit toen ze hun fiets op slot zetten; in twee gevallen greep hij al fietsend naar de jonge vrouwen.

In alle gevallen verzetten de slachtoffers zich door hem weg te duwen of hard te gillen. Ook slaagden ze er in mensen te waarschuwen. Allemaal hebben de slachtoffers grote angst ervaren die lang heeft doorgewerkt en nog altijd voelbaar is in het leven van de vrouwen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties