Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: David Guetta & Sia - Flames

Utrechtse ex-tbs’er vervalt in herhaling

Logo Vrouwe JustitiaAls het aan de officier van justitie ligt moet de 41-jarige man uit Utrecht, die verdacht wordt van zes aanrandingen, niet alleen opnieuw tbs krijgen, maar ook een celstraf van 36 maanden.

De man heeft al eerder tbs gekregen voor het plegen van zedenfeiten. In alle gevallen fietste hij achter zijn slachtoffers aan in het donker en benaderde hij hen van achteren. In vier gevallen gebeurde dit toen ze hun fiets op slot zetten; in twee gevallen greep hij al fietsend naar de jonge vrouwen.

In alle gevallen verzetten de slachtoffers zich door hem weg te duwen of hard te gillen. Ook slaagden ze er in mensen te waarschuwen. Allemaal hebben de slachtoffers grote angst ervaren die lang heeft doorgewerkt en nog altijd voelbaar is in het leven van de vrouwen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties