Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Schade door valwind in Oude Meije bij Zegveld

Logo NoodweerTijdens het noodweer van woensdag op donderdag heeft een valwind dusdanig schade aangericht in de Oude Meije bij Zegveld dat de brandweer besloot de weg af te sluiten...

voor verkeer. Er werd van een levensgevaarlijke situatie gesproken door het geheel of gedeeltelijk omvallen van een aantal bomen. Ook vielen er takken naar beneden en zijn gebouwen beschadigd.

Bij een van de omliggende boerderijen is een deel van een dak ingestort en een transformatorhuisje zwaar beschadigd en op andere plaatsen vlogen de dakpannen over de weg. Ook een hooiberg met stevige betonnen palen is door een windhoos getroffen en met de grond gelijk gemaakt.

Foto’s: Mees Weststrate

mees storm 1 mees storm 2
mees storm 3 mees storm 4

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties