Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Meevaller van 2,5 miljoen voor Woerden

Logo Geld 9De gemeente Woerden heeft na een lange juridische strijd haar gelijk gekregen bij het Europese Justitiële hof betreffende de toegepaste Btw-constructie gebruikt bij de bouw...

van twee brede scholen.

De door de Belastingdienst gevorderde 2,5 miljoen euro komt nu te vervallen en dat is een leuke meevaller. Hierdoor valt de bouwsom voordeliger uit wat resulteert in een lagere afschrijving dus een positieve invloed op de Woerdense begroting.

Er is eerst geprocedeerd tot de Hoge Raad en op advies doorgegaan naar het Europese Hof met het gemelde resultaat als gevolg aldus een woordvoerder van de gemeente Woerden. De verwachting is dat veel Nederlandse gemeenten hier gebruik van zullen maken in de toekomst.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties