Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Samenwerking Rijnhoven en Gaza

Logo Handtekening2Deze week hebben het Woon-zorgcentrum De Rijnhoven in Harmelen en de Zorggroep Sint Maarten, vestiging Gaza, een contract tot samenwerking getekend. De bedoeling is dat...

ze betreft de wijkverpleging in Harmelen nauw gaan samenwerken. Hierbij neemt Gaza de verpleging en verzorging, de zogenaamde toewijsbare zorg voor zijn rekening en De Rijnhoven de wijkgerichte zorg gericht op kwetsbare ouderen met meervoudige problemen, de zogenaamde niet toewijsbare zorg.

Door de nauwe samenwerking zal onderzocht worden of dit voor de cliënten meerwaarde heeft op het gebied van keuzemogelijkheden, kwaliteit en efficiency.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties