Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Iets minder verdachten van misdrijven in Woerden

Logo CBSIn de gemeente Woerden telde het CBS vorig jaar 76 verdachten van misdrijven op elke 10 duizend inwoners, in 2014 waren dat er nog 78. Dit betekend echter geen daling...

van alle misdrijven. Het aantal vermogensmisdrijven is gestegen en eveneens het aantal vernielingsmisdrijven in Woerden. Het aantal verdachten van verkeers-, drugs-, en vuurwapenmisdrijven is wel gedaald.

Het aantal meerderjarige verdachten per 10.000 inwoners was vorig jaar in Woerden 70 en het aantal minderjarige verdachten 126. Dit ligt ruim onder de gemiddelde cijfers van heel Nederland.

In heel Nederland registreerde de politie vorig jaar 107 volwassen verdachten en 178 minderjarigen van misdrijven op elke 10 duizend volwassen inwoners.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties