Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Markthal in Woerden

Logo WinkelwagenWoerden krijgt zijn eigen Markthal als het aan Dim Gerritse ligt. De ondernemer heeft grootse plannen met zijn loodsen op industrieterrein Honthorst, bericht het AD. De Woerdenaren...

Dim Gerritse en Egbert van den Bergh hebben een overdekte markthal met versproducten, een megasupermarkt en innovatiehal voor Woerdense foodtechnologiebedrijven voor ogen met de hallen op de Industrieweg. Met hun vastgoedbedrijf houden ze zich bezig met het transformeren van woningen en bedrijfspanden.

Als het aan hen ligt, wordt het distributiecentrum van Gerritse IJzerhandel op Honthorst hun volgende project. De plannen zijn groots, maar volgens Gerritse sluiten ze aan bij de ambitie van Woerden om zich nog meer te profileren als stad voor recreatie en toerisme.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties