Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Twee verdachten aangehouden dankzij Burgernet

Logo Handboeien1Dinsdag zijn er dankzij het Burgernet twee Rotterdammers aangehouden in Woerden. De verdachten zitten inmiddels vast in Houten en de zaak wordt onderzocht. Om 16.15 uur...

kreeg de politie een melding met duidelijke signalementen binnen dat er twee verdachte mannen op de Voorstraat zouden lopen. De mannen zouden in het bezit zijn van geprepareerde tassen. De politie heeft vanuit de meldkamer een Burgernet actie uitgezet.

De twee verdachten werden gezien in de omgeving van de Hogewal door een Burger-netdeelnemer. Hierdoor heeft de politie de twee mannen van 26 en 41 jaar aan kunnen houden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties