Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Trajectcontrole A12 Utrecht beide richtingen aan

Logo TrajectcontroleDe trajectcontrole op de A12 gaat vanaf volgende week weer in beide richtingen aan. Een maand geleden startte de controle bij de Galecopperbrug al in de rijrichting van...

Arnhem naar Den Haag. Op 27 juni gaat ook de andere kant aan, van Den Haag naar Arnhem.

De trajectcontrole is tijdens de reconstructie van de snelweg en de brug vervangen door een nieuw systeem. De snelheid blijft hetzelfde, met een limiet van 100 km/h op de hoofdrijbaan en 80 km/h op de parralelbaan.

Met borden worden automobilisten geattendeerd op het beginpunt van de trajectcontrole. Op de hoofdrijbaan wordt de gemiddelde snelheid gemeten over een lengte van 3,1 kilometer. Op de parallelrijbaan gaat het om twee stukken van zo’n 1,5 kilometer.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties