Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Windmolens langs N11 gaan weg

Logo WindmolenDe windmolens langs de N11 ter hoogte van Alphen aan den Rijn verdwijnen dit najaar. Eigenaar Prodeon heeft dat besloten omdat een subsidieaanvraag voor nieuwe...

molens is afgewezen. Het zou economisch niet rendabel zijn om de oude molens te laten staan.

De gemeente Alphen aan den Rijn ziet het verdwijnen van de molens als aanslag op het beleid om duurzame energie op te wekken. Burgemeester en wethouders vragen daarom de provincie Zuid-Holland om langs de N11 snel nieuwe windmolens mogelijk te maken.

Volgens Alphen is het effect van het verwijderen van de windmolens op het totale percentage duurzame opgewekte energie enorm. Het aandeel duurzaam opgewekte energie dat in Alphen wordt opgewekt, loopt daardoor terug van 8% naar 1%.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties