Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Camera’s in nieuwe raadszaal

Logo camera1Alko Media, het bedrijf achter Woerden TV, stelt voor om bij het bouwen inrichten van de nieuwe raadszaal van de gemeente Woerden, rekening te houden met het...

aanbrengen van camera’s. In een brief aan de gemeenteraad schrijft het bedrijf dat met de huidige ontwikkelingen in het mediagebruik en de manier waarop nieuws wordt aangeboden, video steeds belangrijker wordt. De camera’s zouden er bij kunnen dragen dat politiek dichter bij de burger kan worden gebracht.

Als er wat wordt aangeschaft dan moet de kwaliteit wel goed zijn en waar bij ook de mogelijkheid bestaat om beelden later te gebruiken vindt het bedrijf. Het systeem zou volgens ALKO media ook gebruikt kunnen worden door RTV Utrecht, Woerden TV en RPL TV.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties