Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

SP: Geen grote windmolens in Woerden

Logo SPWilma de Mooij van de SP Woerden is geen voorstander van grote windmolens op Woerdens grondgebied. Dat zegt ze in het radioprogramma RPL Actueel. De Mooij staat op ...

de kieslijst van de SP voor provinciale Staten. Die partij heeft momenteel vier zetels in Provinciale Staten en De Mooij staat op plaats 11. Groot is de kans niet, maar mocht het er toch van komen dat ze een zetel krijgt, dan zegt ze zich in te willen zetten voor de energietransitie.

De Mooij is faliekant tegen hele grote windmolens. Tegen kleine windmolens die boeren op eigen land neerzetten, heeft ze geen bezwaar. Als de stad Utrecht een beroep op Woerden doet om windmolens te plaatsen omdat daar in de Domstad geen plaats voor is, wijst ze dat beroep af. Utrecht moet zelf maar naar alternatieven zoeken, zegt ze.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties