Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Primeur in Woerden: AquaBootcamp

Logo ZwembadWoerdenaren kunnen vanaf 27 maart op een nieuwe manier aan hun conditie werken, namelijk met AquaBootcamp. Het Batensteinbad biedt de lessen aan. 

Het is een combinatie van oefeningen in de buitenlucht en een training in het zwembad. Volgens zwembadmanager Robert Lander is AquaBootcamp een primeur voor Woerden, want een combinatieles van oefeningen op het gras en in het water is nog niet eerder aangeboden. De les belooft een uitdagende mix van oefeningen te worden, zegt Lander.

Het trainingsdeel dat buiten wordt gegeven, kan het best worden vergeleken met een Bootcamp les. “Het mooie is dat iedereen mee kan doen, want je bepaalt je eigen trainingsniveau”, aldus de zwembadmanager.

Foto: WoerdenSport

bootcamp

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties