Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Voorzitter Voedselbank Woerden stopt er mee

Logo Voedselbank 2Na ruim zeven jaar heeft Dick van der Snoek, voorzitter van Voedselbank Woerden, besloten om met zijn werkzaamheden voor de stichting te stoppen. Dit gaat direct in na ...

de officiële opening van de nieuwe locatie op Barwoutswaarder, die woensdag 20 maart gaat plaatsvinden. Het bestuur bestaat daarna nog uit Lineke Brillemans, secretaris, Ben Gussinklo, algemeen bestuurslid en Henk Woertman, penningmeester en waarnemend voorzitter. De zoektocht naar een nieuwe voorzitter is inmiddels gestart.

De voedselbank helpt mensen die onder de armoedegrens leven, tijdelijk met voedsel. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren bieden hierbij ondersteuning met geld, met eten en met hun diensten. Zo wordt gezamenlijk armoede bestreden, verdwijnen voedseloverschotten en wordt het milieu minder belast.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties