Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Voedselbank Woerden gebruikt supermarktmodel

Logo BoodschappentasDe Voedselbank Woerden is één van de eerste Voedselbanken in de regio die het supermarktmodel is gaan gebruiken. In het recente verleden kreeg iedere klant een voedselpakket met ...

dezelfde inhoud. Bij de nieuwe aanpak kunnen klanten, begeleid door een vrijwilliger, zelf voedsel uitzoeken. Voedsel wat beter past bij hun eigen situatie. Op deze manier worden de klanten beter geholpen èn wordt de verspilling van voedsel verder teruggedrongen.

De Voedselbank Woerden heeft ongeveer 125 gezinnen als klant. Circa dertig vrijwilligers maken het mogelijk dat deze gezinnen wekelijks een voedselpakket kunnen ophalen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties