Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Utrecht wil voorlopig geen Hagaschool in huis

Logo Haga lyceumDe vier grote steden van Nederland willen dat de Tweede Kamer meer maatregelen treft tegen de islamitische middelbare school Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam, die zich ook in Utrecht ...

zou willen vestigen. Vorige maand is een informatieavond georganiseerd in de Domstad om ouders te interesseren voor de school.

De Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) waarschuwde vorige week voor signalen dat de stichting achter de school banden heeft met een Tsjetsjeense terreurorganisatie. Leerlingen zouden structureel beïnvloed worden door personen die zich inlaten met vormen van jihadisme. De vier gemeenten willen dat alle aanvragen voor vergunningen, ontheffingen en subsidies door de school niet in behandeling worden genomen, zolang het onderzoek nog loopt naar deze personen. Ook is gevraagd om een onderzoek van de FIOD, vanwege het op frauduleuze wijze verkrijgen van inkomsten.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties