Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Voedselbank Woerden naar nieuwe locatie

Logo Voedselbank 2Voedselbank Woerden verhuist naar een nieuwe locatie op Barwoutswaarder. Het nieuwe  onderkomen zal woensdag 20 maart feestelijk worden geopend door burgemeester ...

Victor Molkenboer en voorzitter van de Voedselbank Woerden, Dick van der Snoek. In Woerden zijn begin dit jaar ongeveer 125 gezinnen klant bij de voedselbank. Circa dertig vrijwilligers maken het mogelijk dat deze gezinnen wekelijks een voedselpakket kunnen ophalen.

Het aantal klanten is in Woerden vorig jaar met circa 50 procent toegenomen. Dit komt met name door de verruiming van de toelatingsnormen. Ook is een deel van de sterke stijging toe te schrijven aan de lagere uitstroom in 2018, een gevolg van de toename van het aantal schuldhulptrajecten. Andere factoren zijn het wegvallen van inkomen, waarbij niet direct een (bijstand)uitkering wordt ontvangen en de zogenoemde ‘armoedeval’.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties