Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Montfoortse Queen-act gaat de wereld rond

Logo Tumtummetjes QueenHet plaatsen van een filmpje op social media over een Queen-act tijdens de carnavalsoptocht in IJsselstein, heeft grote gevolgen. De video van de carnavalsgroep 'Tumtummetjes' uit ...

Montfoort gaat via Facebook en Twitter de hele wereld rond en heeft honderdduizenden mensen bereikt. De reacties komen uit vele landen in Europa, maar ook uit Australië, Canada en landen in Zuid Amerika, geschreven in het Engels, Spaans, Duits en Italiaans.

Tijdens de carnavalsoptocht voerde de Montfoortse carnavalsgroep een dansje op, begeleid door een drumband en een live spelende gitarist met een Brian May-pruik op. De act was bedoeld voor de carnavalsoptocht van volgend jaar, maar door het huidige succes van de Queen-film 'Bohemian Rhapsody' had de groep besloten er dit jaar al mee te komen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties