Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Landschap Zuid-Holland scoort het laagst

Logo Provincie Zuid HollandHet landschap van de provincie Zuid-Holland krijgt het laagste rapportcijfer van Nederland. Rond Rotterdam en de zuidrand van Den Haag krijgt het zelfs een onvoldoende.

Dat blijkt uit de Nationale Landschap Enquête van Natuurmonumenten, uitgevoerd door Wageningen Environmental Research. Zo'n 81 procent maakt zich zorgen om het landschap in de provincie. Ook de zorgen over de toekomstige ontwikkelingen zijn duidelijk het grootst in het westen van het land, met wederom de westelijke Randstad als uitschieter.

Eind november vorig jaar lanceerde Natuurmonumenten de publieksraadpleging over het landschap in ons land. Deelnemers zijn gevraagd hun waardering te geven over het landelijk gebied in hun woonomgeving. Met ruim 45.000 respondenten, waarvan ongeveer 7.100 uit Zuid-Holland, is het de grootste publieksraadpleging over het landschap in Nederland ooit.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties