Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Werkbezoek aan de Grecht afgelast

Logo Hoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenHet werkbezoek aan de verbeterde kade met een test van de waterberging langs de Grecht in Woerden, is afgelast vanwege de weersomstandigheden. Hoogheemraad Bernard de Jong ...

van de Stichtse Rijnlanden en genodigden zouden donderdag op de Grecht een vaartocht maken naar de waterberging en uitleg krijgen over alle werkzaamheden die er sinds januari vorig jaar hebben plaatsgevonden. De kades zijn verbeterd, het sluisje Tante Saar is gerestaureerd, er zijn natuurvriendelijke oevers aangelegd en het waterbergingsgebied is gerealiseerd.

Gezien de voorspelde windkracht 5 of hoger werd het varen op het riviertje niet verantwoord gevonden, zodat is besloten het bezoek niet door te laten gaan. Een nieuwe datum zal nog worden vastgesteld.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties