Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Snuffelen aan palliatieve zorg bij Mantelmeeuw

Logo Stichting Hospice De MantelmeeuwTwee leerlingen van het Kalsbeek College kiezen voor een stageplek bij hospice De Mantelmeeuw in Woerden. “Mijn opa heeft afgelopen zomer in een hospice gelegen, en...

ik heb gezien hoe het er in een hospice aan toegaat.

Heel bijzonder, hoe sterk de mensen zijn die dit werk als vrijwilliger doen”, zegt Floor Wigberts. “Mensen begeleiden in hun laatste stadium is mooi en knap werk, soms heftig maar ook heel liefdevol”, vult Loes de Vries aan.

Vanaf afgelopen dinsdag draaien de twee een paar dagen mee in het hospice aan de Meeuwenlaan. Al een aantal jaren organiseert het Kalsbeek College in het Schilderskwartier in Woerden voor leerlingen van Havo-4 een zorgweek. De school vindt het belangrijk dat de leerlingen ontdekken wat het betekent om zorg te verlenen of van zorg afhankelijk te zijn.

Met een stageproject zorgt het Kalsbeek dat leerlingen binnen kunnen kijken bij onder meer een ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis of een woonoord voor gehandicapten.

Foto: Kalsbeek College

kalsbeek

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties