Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Wethouder reikt eerste afvalkoffer uit

Logo Afval AppWethouder Kees Oskam van Bodegraven heeft de eerste afvalkoffer uitgereikt aan de Da Costaschool. Dit is een symbolische uitnodiging om op 23 maart mee te doen met de 'Zwerfafval challenge'.

De Afvalkoffer voor basisscholen zit boordevol(knutsel)opdrachten, puzzels, spelletjes, quizjes, opschoontips en nog veel meer. Spelenderwijs leren de kinderen alles over het voorkomen van zwerfafval en het recyclen van afval.

Niet alleen scholen, maar ook inwoners, verenigingen of bedrijven, die op 23 maart aan de slag willen, kunnen zich aanmelden via de website van zwerfafval challenge. Alle acties worden letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet.
Het leukste, ludiekste of beste initiatief wint de Zwerfafval challenge wisselbokaal. Bovendien is er per dorp een Opschoontaart te winnen.

Ook het college van B&W is uitgenodigd om mee te doen aan de challenge. De collegeleden gaan allemaal een paar initiatieven bezoeken en uiteraard helpen ze dan ook een handje mee.

Foto: RTV Bodegraven

afvalkoffer

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties