Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Aan de slag met westelijke ontsluiting

Logo RaadszaalHet college van B&W wil, samen met inwoners van Woerden, bedrijven en organisaties toewerken naar keuzes voor de westelijke ontsluiting van Woerden.

Daarvoor staan er dit jaar twee projecten in de planning.

Het eerste is de uitwerking van een brugverbinding over de Oude Rijn tussen Rietveld en de Hollandbaan.
Het tweede is een onderzoek naar de mogelijkheden voor het doortrekken van de Molendijk (tussen Nieuwerbrug en afrit Waarder) naar het noorden, met een aansluiting op de noordelijke kant van de Oude Rijn.

Om aan de slag te kunnen met deze onderzoeken vraagt het college de gemeenteraad om akkoord te gaan met de onderzoeksaanpak en het beschikbaar stellen van de nodige financiële middelen.

Het doel is om de onderzoeken rond de zomer af te ronden, zodat de raad na de vakantie een goed onderbouwde keuze kan maken.

ontsluiting

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties