Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Drie jaar celstraf voor dodelijk ongeval Uithof

Logo CelUtrechter Raymond N. moet drie jaar de cel in voor het veroorzaken van een dodelijk ongeluk op de Uithof. Ook heeft de rechtbank hem een rijontzegging van vier jaar opgelegd, meldt RTV Utrecht.

De Utrechter botste in september 2016 met zijn auto tegen een verlengde lijnbus op een kruising bij de Sorbonnelaan in Utrecht. De auto kwam tot stilstand tegen een lichtmast. Hij raakte zelf zwaargewond, maar overleefde het ongeval. De twee andere inzittenden kwamen om het leven.

De rechter achtte bewezen dat N. 'onvoorzichtig, onoplettend en onachtzaam' is geweest. Hij reed te hard, negeerde een rood verkeerslicht en was onder invloed van alcohol en drugs.
Het feit dat hij eens eerder is veroordeeld, woog de rechtbank als strafverzwarend mee.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties