Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Werkzaamheden kruising Hollandbaan-Waardsebaan later van start

Logo WegwerkzaamhedenHet gaat nog even duren voordat een aannemer aan de slag kan met de verruiming van het kruispunt Hollandbaan-Waardsebaan. De oorzaak hiervan zijn problemen...

bij de aanbesteding.
Hierover is een rechtszaak gevoerd. De rechter heeft nu geoordeeld dat de gemeente een fout in de aanbestedingsstukken heeft gemaakt. Naar aanleiding van het vonnis vindt de gemeente het noodzakelijk een nieuwe aanbesteding uit te schrijven.

De planning is om deze nieuwe aanbesteding aanstaande maandag op te starten. Uiterlijk 1 juli kan er dan een aannemer mee aan de slag. Ondertussen doet de gemeente er alles aan om de vertraging zo veel mogelijk te beperken.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties