Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Stadsbaantunnel Utrecht afgesloten

tunnelDe Stadsbaantunnel (SBT) bij Utrecht is van zaterdag 16 maart (8.00 uur) t/m zondag 31 maart (18.00 uur) gesloten voor alle verkeer. De tunnel wordt op meerdere plekken...

getest op hittebestendigheid. Dit is nodig omdat er meerdere bouwperiodes zijn geweest. Daarom zijn er verschillende typen funderingen. Tegelijkertijd worden er ook verschillende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, zoals aan het asfalt.
Omleidingen worden aangegeven via de bestaande borden in de wijk. Normaalgesproken kan het vrachtverkeer laden en lossen via de tunnel. Nu moet dat bovengronds gebeuren op de daarvoor aangegeven plekken rondom het Leidsche Rijn Centrum.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties