Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Boomfeestdag op het Rozeneiland

boomfeestdagTer gelegenheid van de Nationale Boomfeestdag vlochten 30 leerlingen van de Franciscusschool samen met meester Kees Deijns dinsdag een mooie wilgenkoepel...

Ook legden zij een eetbare tuin aan op het Rozeneiland in Wijkpark Molenvliet. Daarnaast kregen ze professionele hulp van vrijwilligers van het Natuur- en Milieu Educatief Centrum InBredius, van Beweegteam Woerden, Ameco en de gemeente Woerden. Ameco begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gaat de eetbare tuin onderhouden.
‘Kinderen vinden het, ondanks dat ze tegenwoordig vaker binnen zitten, nog steeds heel leuk om samen buiten te spelen. Deze wilgenhut nodigt daar zeker toe uit. Mooi dat ze ook nog wat opsteken over de natuur als voedingsbron’, aldus wethouder Bolderdijk.

Foto’s: Gemeente Woerden

  • 11-boomfeest1
  • 11-boomfeest2
  • 11-boomfeest3

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties