Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Onderhoud trammaterieel

Logo TramDe provincie Utrecht heeft deze maand een aanbestedingstraject geopend voor het onderhoud van een deel van zijn trammaterieel voor de komende jaren. Het gaat om regulier..

. periodiek en preventief onderhoud en reparaties aan de trams die gaan rijden op de Uithoflijn, maar ook om de trams op het bestaande SUNIJ-traject (Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein).
Het contract gaat medio 2020 in. De trams waaraan gewerkt moet worden zijn de nieuwe CAF Urbos 100 sneltrams waarvan de eerste exemplaren in het tweede kwartaal van 2019 geleverd worden. Stadsvervoerder UOV gaat de komende jaren 27 van deze lage vloertrams met een lengte van 33 meter inzetten op de Uithoflijn en nog eens 22 exemplaren met een lengte van 41 meter.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties