Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Opschoondag in Harmelen

opschoondagOp zaterdag 23 maart is ook in Harmelen de landelijke opschoondag. De werkgroep leefbaarheid van het Dorpsplatform roept de bewoners op deze dag de handen uit de mouwen...

te steken.
Het Dorpsplatform en de gemeente zorgen voor de ondersteuning, zoals het leveren van vuilknijpers, vuilniszakken, handschoenen, hesjes en de afvoer. Iedereen kan zijn eigen omgeving aanpakken of in overleg met de werkgroep een andere wijk uitzoeken. De actie start om 10.00 uur bij het Dorpshuis aan de Schoollaan. Vanaf half 10 worden de benodigde spullen uitgereikt aan de deelnemers. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden zal aanwezig zijn met een bootje.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties