Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

GroenLinks en VVD gaan nek-aan-nek

maurice de hondUit de peiling van Maurice de Hond blijkt dat GroenLinks en de VVD nek-aan-nek gaan om wie de grootste wordt in de provincie Utrecht. In de meest recente peiling krijgt GroenLinks…

 14% van de stemmen en de VVD 15%. Dit zou zich vertalen in respectievelijk zeven en acht zetels. In de laatste anderhalve week moeten echter nog veel kiezers hun stem bepalen. Er is genoeg te kiezen. Zo wil GroenLinks vaart in de energietransitie door meer schone energie op te wekken, terwijl de VVD op de rem trapt. Als het gaat om het bereikbaar houden van de provincie kiest de VVD voor nog meer asfalt, waarbij GroenLinks kiest voor schoon vervoer door vol in te zetten op beter openbaar vervoer en de fiets. Nieuwe woningen komen wat de VVD betreft in het groen. GroenLinks kiest ervoor om dat binnen steden en dorpen te doen en het groen en de natuur te beschermen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties