Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Acceptatie LHBTI-ers verdient aandacht

Logo Regenboogvlag Ook in Woerden moet nog steeds aan acceptatie van lesbische, homoseksuele, biseksuele, trans- en intersekse inwoners ofwel LHBTI-ers worden gewerkt.

Dat zegt Simon Timmerman, voorzitter van het COC Midden Nederland. Vorig jaar organiseerde die afdeling voor het eerst in Woerden een regenboogweek. Toen bleek volgens Timmerman dat de LHBTI-ers blij zijn dat er wat werd georganiseerd maar dat er op het gebied van volledige acceptatie nog een weg te gaan is. Vooral in de kleinere, soms wat behoudender kernen is acceptatie nog geen gemeengoed. Dit jaar is de regenboogweek in oktober. Timmerman hoopt dat de gemeente Woerden wil bijdragen aan de organisatie daarvan. Met de voorbereiding is inmiddels begonnen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties