Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Eerste diploma's SVH Pizzaiolo uitgereikt

Logo PizzaOp maandag 11 maart hebben de cursisten van DOK030, als allereersten het branchediploma ambachtelijke pizzabakker, pizzaiolo, in ontvangst genomen. Het diploma...

van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) voorziet in de behoefte van de branche aan meer geschoolde, ambachtelijke pizzabakkers. Door de groei van het aantal bedrijven waarin pizza's verkocht worden, is er een tekort aan pizzabakkers. De opleiding van DOK030 en het diploma van SVH moeten meehelpen om dit tekort terug te dringen.
Tijdens het examen werden de cursisten getoetst op hun theoretische kennis en praktijkvaardigheden. Alle 10 deelnemers hebben met succes het examen afgelegd. Zij ontvingen het diploma uit handen van Ricardo Eshuis, directeur van SVH.

Foto: Stichting Vakbekwaamheid Horeca

11 pizzabakkers

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties