Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Vrouwen van Woerden wil verbinden

Logo Vrouwen van Woerden Vorige week vrijdagavond werd er door Vrouwen van Woerden aandacht besteed aan Internationale Vrouwendag. In Het Klooster werden onder andere verhalen...

verteld door en van gewone, bijzondere vrouwen.

In RPL Actueel vertellen organisatoren Mariëtte van Slagmaat en Mieneke van Varik dat zij met deze avond vooral vrouwen willen verbinden. Door de verhalen wordt er begrip voor elkaar en herkenning bereikt. Dat de vrouwen zich meer verbonden voelen blijkt door het hele jaar heen. Vrouwen kennen elkaar misschien niet van naam, maar wel van de Vrouwen van Woerden en raken hierdoor makkelijker in gesprek als ze elkaar tegen komen.

Hoewel Van Slagmaat en Van Varik onder de naam Vrouwen van Woerden in 2016 voor één keer zo'n avond wilden organiseren, bleek de behoefte en het succes zo groot dat zij door zijn gegaan en volgend jaar hun eerste lustrum vieren. Dit zal plaatsvinden op zondagmiddag 8 maart, in Het Klooster in Woerden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties