Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Montfoort peilt behoefte aan functie bibliotheek

Logo Gemeente MontfoortDe gemeente Montfoort onderzoekt welke behoefte de inwoners van de gemeente hebben aan de functies die de bibliotheek kan bieden. B&W van Montfoort willen dat de...

functie als ontmoetingsplaats in de bibliotheek terug komt. Om voorzieningen betaalbaar te houden, wil het Montfoortse college de bibliotheek zo veel mogelijk combineren met andere functies. De nieuwe bibliotheek moet als inloophuis aantrekkelijk zijn om elkaar te ontmoeten, er te studeren en bijvoorbeeld koffie te drinken. Via een digitale enquête moet duidelijk worden hoe inwoners van de gemeente Montfoort er over denken. Met de uitkomsten wordt een plan van aanpak opgesteld.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties