Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Afspraken over energietransitie

Logo Groene EnergieHet CDA Woerden wil dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over hoe in Woerden de overschakeling op andere vormen van energie, ofwel de energietransitie, wordt aangepakt...

Daarbij moet duidelijk worden op welke onderdelen de gemeenteraad besluiten moet nemen, maar ook wat B&W zelfstandig zouden mogen doen. Het bod dat Woerden aan de regio gaat doen over alternatieve energie is, als het aan het CDA ligt, een besluit dat bij de gemeenteraad ligt. Het gaat daarbij om zaken hoeveel energie er wordt opgewekt en met welke middelen. Iets wat het college volgens de christendemocraten zelfstandig kan doen, is jaarlijks rapporteren wat er in Woerden voor vorderingen zijn gemaakt op gebied van de energietransitie.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties