Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Vertraging op Veluwemeer als noodbrug verdwijnt?

Logo Wijkplatform Snel en Polanen Waterrijk Als de noodbrug tussen villapark en eiland 4 verdwijnt dan zou dat in de spits tot vertraging op het Veluwemeer leiden. Dat zegt voorzitter Gerard van der Lit van het...

wijkplatform Snel en Polanen/Waterrijk in Woerden.

De noodbrug ligt er al jaren en al die tijd is al bekend dat de burg gaat verdwijnen, maar als het eenmaal zover is, kan het volgens Van der Lit best zo zijn dat een aantal wijkbewoners geen rekening heeft gehouden met de tijdelijkheid. Hij noemt als voordeel dat als er meer verkeer over het Veluwemeer gaat rijden, de snelheid in die straat wordt afgeremd wat de veiligheid volgens hem vergroot.

De wijkplatformvoorzitter verwacht dat de brug vóór het eind van het jaar wordt verwijderd. Vanavond staat het onderwerp op de agenda van het wijkplatform.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties