Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Hudsons Bay Utrecht open

Logo WinkelwagenIn Utrecht is een nieuwe vestiging van Hudsons Bay geopend. Het warenhuis zou de opvolger van V&D moeten worden. Het is de elfde vestiging in ons land. Dat aantal komt niet in de buurt...

van V&D. Dat concern had er meer dan zestig. Vorig jaar sloot Hudsons Bay het derde kwartaal af met een groter verlies dan een jaar eerder. Dat was onder meer het gevolg van hogere afschrijvingen. Wel ging de opbrengst omhoog. Het nieuwe warenhuis in Utrecht heeft een urban look & feel. Aan het voormalige pand van V&D, waarin de winkel is gevestigd, is niets veranderd. Het aanbod is volgens het warenhuis aangepast aan de wensen en behoeften van het Nederlandse winkelpubliek. De Utrechtse vestiging werd door burgemeester Jan van Zanen van de Domstad geopend.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties